لابیاپلاستی با لیزر بهتره یا جراحی یکی از سوالات متداولی است که خیلی از مراجعین در مورد جواب آن کنجکاو هستند. در پاسخ به جواب این سوال باید گفت این روش با لیزر به دلیل برشهای نازک، روش بهتر و سریعتری نسبت به جراحی است؛ در نتیجه بهبود سریع تری را هم خواهد داشت. برای اینکه جواب این سوال را به صورت دقیقتر به شما بدهیم تا پایان این مقاله همراه باشید تا درباره اینکه آیا لابیاپلاستی با لیزر بهتر است یا جراحی، صحبت کنیم.
لابیاپلاستی با لیزر بهتر است یا جراحی؟ بررسی هر روش
وقتی صحبت از افزایش اندازه و ظاهر کلی لابیا می شود، اساساً دو راه وجود دارد:عمل لابیاپلاستی با لیزر یا و لابیاپلاستی از طریق جراحی سنتی. هر دو روش مزایا و ملاحظات خاص خود را دارند و انتخاب شما تا حد زیادی به نیازها و انتظارات شما بستگی دارد. با این حال ما در ادامه به بررسی هر دو روش میپردازیم تا با توجه به نیاز خود بهترین روش را انتخاب کنید.
از نظر طبیعی بودن لابیاپلاستی با لیزر بهتر است یا جراحی؟
از آنجایی که هیچ برش یا بخیهای وجود ندارد، نتیجه نهایی لابیاپلاستی غیر جراحی بسیار طبیعی به نظر میرسد و زیبایی یکپارچه را ارائه میدهد که نشان نمیدهد شما اصلاً عمل انجام دادهاید. این باعث می شود که آن را برای زنانی که نگران ظاهر جای زخم یا بخیه های بعد از عمل هستند، گزینه ایده آلی باشد.
از نظر دوره نقاهت لابیاپلاستی با لیزر بهتر است یا جراحی؟
لابیاپلاستی جراحی معمولاً به حدود یک هفته استراحت نیاز دارد و بیماران باید به مدت 4 تا 6 هفته از رابطه جنسی خودداری کنند. بیمارانی که تحت عمل غیر جراحی قرار میگیرند، معمولاً بعد از چند روز به فعالیتهای عادی روزانه بازمیگردند و پس از یک هفته میتوانند فعالیت جنسی خود را از سر بگیرند؛ در نتیجه دوره نقاهت عمل لابیاپلاستی با لیزر کوتاهتر است.
از نظر ایجاد زخم لابیاپلاستی با لیزر بهتر است یا جراحی؟
برای بسیاری از زنان، ترس از جای زخم در هنگام در نظر گرفتن هر نوع مداخله جراحی، نگرانی اصلی است. در لابیاپلاستی غیر جراحی، خطر ایجاد اسکار عملا از بین می رود. این به این دلیل است که دستگاه های فرکانس رادیویی بدون نفوذ به پوست کار می کنند، به این معنی که هیچ برشی وجود ندارد که به طور بالقوه منجر به ایجاد اسکار شود.
از نظر سرعت لابیاپلاستی با لیزر بهتر است یا جراحی؟
لابیا پلاستی با لیزر عموماً روند سریعتری نسبت به لابیاپلاستی از طریق جراحی سنتی دارد. حتی میتوانید بلافاصله پس از عمل، بدون نگرانی در مورد بستری شدن در بیمارستان یا هرگونه عوارض احتمالی مانند خونریزی یا ناراحتی شدید، خود را به خانه برسانید.
از نظر درد لابیاپلاستی با لیزر بهتر است یا جراحی؟
در حالی که روش های جراحی اغلب شامل مقداری درد یا ناراحتی در طول مرحله بهبودی هستند، این روش با لیزر معمولاً بسیار راحت تر قابل تحمل است. بیشتر زنان فقط حساسیت خفیف یا تورم خفیف را گزارش میکنند که علائمی هستند که به راحتی قابل کنترل هستند و به سرعت برطرف میشوند.
از نظر تورم لابیاپلاستی با لیزر بهتر است یا جراحی؟
در لابیاپلاستی سنتی ، تورم معمولاً طی دو هفته اول پس از جراحی کاهش مییابد و بیشتر تورم بعد از شش هفته از بین میرود، اما با لیزر تورم کمتری بعد از جراحی و بهبود سریعتری وجود دارد. در نهایت، انتخاب بین لیزر و لابیاپلاستی با جراحی باید با مشورت یک متخصص پزشکی واجد شرایط بر اساس نیازها و ترجیحات فردی انجام شود. هر دو روش مزایا و خطرات خاص خود را دارند و تصمیم گیری باید بر اساس نیازها و انتظارات خاص بیمار باشد.
بیشتر بخوانید: عوارض عمل لابیاپلاستی لیزر
سخن آخر
لابیاپلاستی با لیزر به روشهای سنتی برتری دارد، زیرا لیزر CO2 واقعاً میتواند میزان خونریزی را در طول عمل کاهش دهد. این امر برای برخی از زنان با شرایط پزشکی خاص از اهمیت زیادی برخوردار است. همچنین برای کسانی که عمل لابیاپلاستی خود را بااستفاده از لیزر CO2 انجام میدهند، بهبودی سریعتر و آسانتر است. بنابراین، برای بسیاری از زنان، لابیاپلاستی با لیزر ممکن است گزینه بهتری برای اکثر زنان باشد. در این مقاله تلاش کردیم درباره اینکه لابیاپلاستی با لیزر بهتره یا جراحی صحبت کنیم تا بتوانید بهترین تصمیم را با توجه به شرایط خود بگیرید و بهترین نتیجه را دریافت کنید. حتما با پزشک خود درباره انتخاب مناسب ترین روش متناسب با نیازهای خود مشورت کنید؛ زیرا شرایط شخصی افراد با هم متفاوت است و ممکن است روشی که برای فرد دیگر بهتر است برای شما مناسب نباشد و این مسئله را فقط یک فرد متخصص میتواند متوجه شود.
دکتر سیده فاطمه سیدی متخصص و جراح زنان و زایمان و ناباروری و زیبایی، دارای بورد تخصصی می باشند. ایشان عضو انجمن علمی متخصصین زنان و مامایی ایران دارای مدرک مشاوره ژنتیک از سازمان بهزیستی کشور می باشند. دکتر سیدی داراری مدارک رسمی سونوگرافی زنان و مامایی از دانشگاه تهران، درمان سو مصرف مواد مخدر از دانشگاه علوم پزشکی ایران، لاپاروسکوپی حرفه ای از دانشگاه علوم پزشکی تهران و دارای سه مقاله ثبت شده در pubmed می باشند.
0 دیدگاه